Nyílászáró üzem

GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

Bemutatkozás

Bevezető

 • A lajosmizsei székhelyű GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. az elmúlt csaknem harminc évben bebizonyította, hogy stabil, folyamatosan fejlődő vállalkozás, megbízható partnere Megrendelőinek. 
 • A Gomép Kft. 2015 óta működteti asztalos üzemét, mely elsősorban fa nyílászárók gyártását végzi.
 • A termékek között a 68 milliméteres, kétrétegű-, valamint a 78 milliméteres, háromrétegű üvegezésű hőszigetelt ablakok gyártása a legjelentősebb. Emellett bejárati ajtókat, beltéri és tolóajtókat, harmonikaajtókat, valamint ablakkönyöklőt, takaróléceket, kiegészítő-elemeket készítünk.
 • Új termékünk az alumíniumborítású fa ablak. A külső alumínium borítás alkalmazásával elérhetjük, hogy a nyílászáró ellenálljon minden időjárási viszontagságnak és mégis megőrizze a faablak nyújtotta hangulatot, és szépséget. A fa-alu nyílászárók felülete nagyon sokféle struktúrával, és színnel készülhet, mindenki megtalálhatja a neki tetsző klasszikus, vagy modern formát. 
 • Minden részfeladatot házon belül oldunk meg az előkészítéstől a gépi megmunkáláson-, összeállításon-, felületkezelésen-, vasaláson át az üvegezésig, ezzel garantálni tudjuk a nyílászárók tökéletes minőségét. 
 • A minőséget a mennyiség elé helyeztük: havonta összesen 50-100 nyílászárót készítünk a megrendelések számától függően. 

Vállaljuk lakossági megrendelések elkészítését.

Keressen minket egyedi nyílászáró gyártási igényével!

Fa nyílászárók

Az általunk gyártott és forgalmazott hőszigetelő nyílászárók műszaki paramétereiket tekintve kiválóan alkalmazhatók bármely lakó-, iroda-, közösségi- és ipari épületeknél a tervezői megkötések figyelembevételével. A nyílászárók ÉMI minősítéssel, a bejárati ajtók MABISZ mi nősítéssel is rendelkeznek.

JELLEMZŐI:

 • Szerkezet:
  A tok és a szárnyprofilok a DIN szabvány előírásai alapján 68 mm-es szerkezeti vastagságban rétegragasztott, hossztoldásmentes kivitelben készülnek. Az alkatrészek anyaga rétegragasztott borovi-, vagy lucfenyő, külön igény esetén vörösfenyő, vagy tölgy, de készülhetnek egzótákból (meranti, mahagóni) is. Az alapanyag a DIN szabvány előírásainak megfelelő, álló évgyűrűs, rétegragasztott profil. Az így kapott fa alkatrészekből készült nyílászárók esztétikusak és vetemedésre nem hajlamosak.
 • Üvegezés:
  Az üveg és fabetétek tetszőlegesen variálhatók. Az üvegezés két- vagy háromrétegű float üvegből készült hőszigetelő üveggel történik. A szerkezetek fokozott hőszigetelő (k= 2,6-0,7 W/m2K), fokozott hangszigetelő, betörésbiztos és/vagy díszített üvegezéssel rendelhető.
 • Felületkezelés:
  A szerkezetet ideiglenes gomba- és rovarölő védőalapozással minden esetben ellátjuk. A teljes védelmet biztosító felületkezelés a kiválasztott színminta szerinti az alapkezelt felületre kerülő lazúrozást követő 2 rétegű vizes bázisú kültéri lakkal érjük el.
 • Vasalat:
  A biztonságos záródást több ponton záródó zárszerkezet biztosítja, a követelményeknek megfelelően. Igény szerint távnyitó, beépített szellőző, ajtócsukó és speciális veretek rendelhetők.
 • Tömítés:
  A minimális légáteresztést a szárnyfalcban körbefutó speciális kamrás tömítőprofil biztosítja. A víz elvezetését alumíniumból készült, műanyag végdugóval ellátott vízvető biztosítja

Termékeink

A termékek között a 68 milliméteres, kétrétegű, valamint a 78 milliméteres, háromrétegű üvegezésű hőszigeteltablakok gyártása a legjelentősebb. Emellett bejárati ajtókat, beltéri és tolóajtókat, harmonikaajtókat, valamint ablakkönyöklőt, takaróléceket és kiegészítő elemeket készítünk.

ablakok, erkélyajtók

bejárati ajtók

beltéri ajtók

zsalugáterek, spaletták

garázskapuk

GYÁRTÁSI FOLYAMATUNK

"MINŐSÉG A MENNYISÉG FELETT"

szolgáltatásaink

Szaktanácsadás

Nyílászáró csere alkalmával keressen minket bizalommal! Cégünk többéves tapasztalata lehetővé teszi, hogy megfelelő, hasznos és pontos tanácsokkal lássuk el Önt.

Árajánlat készítés

A legelső lépés a pontos árajánlat. A megadott szükséges információk alapján készítjük el nyílászáróink árajánlatát. Kérje ajánlatunkat e-mailben, telefonon, vagy személyesen. Az árajánlatot 1-2 napon belül elkészítjük.

Helyszíni felmérés

A pontos és hibátlan nyílászáró beépítésének egyik fontos alappillére a szakszerű felmérés. Kérje bátran kollégáink segítségét, felmérését!

Szállítás

A megrendelt termékek helyszínre történő szállításáról igény szerint gondoskodunk.

Beépítés, szerelés

Kollégáink felkészültsége, hozzáértése garantálja műanyag nyílászáróink beépítésének tökéletes kivitelezését.

Árnyékolástechnika

Teljes árnyékolástechnikai palettával, és ezek szakszerű beszerelésével állunk megrendelőink szíves rendelkezésére.

Teljes körű garancia és szerviz

Célunk, hogy minden terhet levegyünk az Ön válláról, és hogy rövid időn belül használhatóvá tegyük nyílászáróját. Költségtérítési kötelezettség nélkül vállaljuk a felelősséget az esetleges hibákért.

Elérhetőségek

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.