6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

Díjak, Elismerések

Nívódíjas épületeink

A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. színvonalas munkáját a társadalom és a szakma egyaránt elismeri, ezt jelzi az az öt Pest megyei építőipari nívódíj, melyeket az évek során érdemeltünk ki. A díjak az elmúlt évtizedek alázatos és elkötelezett munkáinak eredményei.

2000-ben a Német Nemzetiségi Általános Iskola színvonalas megvalósításáért jutalmaztak minket építőipari nívódíjjal. A projekt megvalósítása 1999-2000 között zajlott le. Ez idő alatt az Újhartyán általános iskola átalakítását és bővítését hajtottuk végre. A kibővítés kétszintes épületszárnnyal és aulával valósult meg.

2010-ben az Ócsai egészségház generál kivitelezési munkáinak megvalósításáért érdemeltük ki a neves elismerést. A projektidőszak alatt a egy új Egészségházat alakítottunk ki a városközpontban, hozzákapcsolódó Patika épülettel, valamint a hozzátartozó teljes infrastruktúra kialakítása is a GOMÉP-hez köthető.

2011-ben a zsámbéki Tündérkert óvoda generál kivitelezési munkálatainak teljesítéséért jutalmaztak minket építőipari nívódíjjal. Új, korszerű óvodai létesítmény teljes építési munkáit végzetük el, az építészeti stílus, a kertészeti kialakítás valamint a beépített bútorozás is a tervezési és kivitelezési folyamat részét képezte.

Szintén ebben az évben egy újabb díj boldog tulajdonosai lehettünk, amit az Abonyi Katolikus Közösségi Ház felépítéséért érdemeltünk ki. Az épületben a földszint és az emelet átalakításra került, emellett egy 200 főt befogadó nagytermet is kialakítottunk a közösségi házban.

2013-ban a budakalászi Egészségház generál kivitelezési munkálatainak elvégzéséért kaptunk egy újabb Pesti megyei építőipari nívódíjat.Az Egészségház teljes környező infrastruktúrája, a hozzá kapcsolódó központi tér, útcsatlakozások kialakítása is a mi nevünket fémjelzi.

2000
A Német Nemzetiségi Általános Iskola színvonalas megvalósítása

A projekt 1999 és 2000 között zajlott. A feladat az újhartyáni általános iskola átalakítása és bővítése volt, kétszintes épületszárnnyal és aulával.

2010
Az ócsai Egészségház generál kivitelezési munkáinak megvalósítása

Az új Egészségházat a városközpontban a kapcsolódó Patika épülettel, útcsatlakozásokkal, teljes infrastruktúrával építettük fel.

2011
A zsámbéki Tündérkert óvoda generál kivitelezési munkálatainak megvalósításáért

Új, korszerű, 8 foglalkoztatós óvoda építési munkáit végeztük el, organikus építészeti stílusban, a kertészeti munkákkal és a beépített bútorozással együtt. 

2011
Az Abonyi Katolikus Közösségi Ház felépítéséért

A közösségi épületben átalakítottuk a földszintet és az emeletet, emellett létrehoztuk a 200 főt befogadó nagytermet és az ehhez tartozó kiszolgáló nagytermet.

2013
A budakalászi Egészségház generál kivitelezési munkáinak megvalósításáért.

Az új Egészségházat a kapcsolódó központi térrel, útcsatlakozásokkkal, infrastruktúrával építettük fel.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.