6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés területén 30 éve az élvonalban

A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. 30 éve stabilan működő és folyamatosan fejlődő vállalkozás. Az utóbbi évtizedekben hű és megbízható partnerei vagyunk beszállítóinknak és megrendelőinknek. Lajosmizse térségében működő, országosan méltán elismert és meghatározó építőipari vállalkozásként, tevékenységi körök széles spektrumát nyújtjuk Önöknek. Munkavégzésünk szakmai színvonalát számos felsőfokú és szakirányú végzettségű munkatársunk biztosítja. A folyamatos bővülés, stabil fejlődés lehetőséget adott arra, hogy munkalehetőségeket teremtsünk a régió lakosainak. Közel 100 fő saját alkalmazottal, és további 80-100 fő alvállalkozó dolgozunk nap, mint nap. Örömünkre szolgál, hogy Eszközállományunk, árbevételünk évről-évre növekszik, így cégünk fejlődése, és jövője hosszú távon biztosított.

Vállalkozásunk egyik fő tevékenysége a teljes körű generálkivitelezés. Az általunk megépített közintézmények, egyházi és műemlékvédelmi munkák, ipari-, és mezőgazdasági létesítmények által számos nívódíj büszke és boldog tulajdonosai vagyunk. Elégedettséggel tölt el minket, hogy az általunk kivitelezett létesítményekkel maradandóan hozzájárulunk környezetünk fejlődéséhez.

telephely
haz fal teto

A generálkivitelezés árai a piaci árakhoz viszonyítva mérsékeltek, melyet a hatékony, jól szervezett munkavégzés, a nagybani anyagbeszerzés, valamint az építőanyag kereskedésben rendelkezésünkre álló készletek biztosítanak.

Egyértelmű célkitűzésünk a minőségi, gyors és pontos munkavégzés.

Szakembereink gondoskodnak a magas minőségről, a generálkivitelezés minden szakaszában a leghatékonyabb, leginnovatívabb, árak tekintetében az Önnek legkedvezőbb opciókat nyújtva.

Tekintse meg referenciáinkat, és győződjön meg Ön is a magas színvonalról!

Gombkötő Márk
ügyvezető igazgató

A generálkivitelezés folyamata

• Ajánlatkérés esetén az igények teljes körű figyelembevételével árajánlatot készítünk. Szakembereink a lehető legkedvezőbb árajánlatot fogják a rendelkezésére bocsátani.
• Az ajánlatkérővel személyesen/online/telefonhívás alkalmával is egyeztetünk az igényeiről. Legyen szó bármilyen egyedi elképzelésről, változásról az eredeti koncepcióhoz képest, további módosításokat, árkalkulációkat végzünk.
• A terveket áttanulmányozzuk, a költségvetéseket mennyiségileg leellenőrizzük.
• A tervezőkkel szükség esetén egyeztetünk. A tervezési hiányosságokat jelezzük.
• Műszaki- és áregyeztetéseket folytatunk a szállítókkal, alvállalkozókkal, hogy a lehető legkedvezőbb áron tudjuk a legminőségibb kivitelezést nyújtani Önnek.
• A lehetséges alternatív megoldások műszaki- és árajánlati részleteit kidolgozzuk.
• Elkészítjük a Kivitelezési ütemtervet.
• A kidolgozott árajánlatot a szükséges szöveges kiegészítésekkel elküldjük az Ön részére.
• Személyesen/online/telefonon egyeztetjük az árajánlatot, a pandémiás helyzethez mérten a lehető legnagyobb odafigyeléssel.

A szerződéskötés akkor történik, ha biztosítottak a társaságunk szolgáltatásainak a feltételei:

• Eleget tudunk tenni a megbízó elvárásainak.
• A jogszabályi előírások megvalósulnak.
• Adottak a megrendelés teljesítéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételek.

A generálkivitelezés csak érvényes, írásban foglalt szerződés alapján kezdődhet el. Szerződéskötés után átvesszük a munkaterületet, és elindul a munkavégzés folyamata. Lehetőség szerint heti rendszerességgel egyeztetünk a munkáról a megrendelővel, és a műszaki ellenőrrel. Az elkészült munkát készre jelentjük, és lefolytatjuk az átadás-átvételi eljárást. Összeállítjuk az átadási dokumentációt, és közreműködünk a használatbavételi eljárásban. Pályázati pénzből történő építés esetén segítünk az elszámoló költségvetések elkészítésében. Az átadás után egy évvel lefolytatjuk a garanciális bejárást. A szavatossági idő alatt a tulajdonossal együttműködve figyeljük az épület működését.

Kivitelezés

Munkatársaink
CÉGKÖZPONT, TITKÁRSÁG
GENERÁL KIVITELEZÉSI OSZTÁLY

MUHARI Gyula

Műszaki osztályvezető

HORVÁTH Károly

Ügyvezető, Termelésvezető

UGRANYECZ Tibor

főépítésvezető

műszaki előkészítési osztály

JUHÁSZ Zsolt

Előkészítési osztályvezető

JURÁSZIK Zoltán

építőmérnök, műszaki előkészítő

NAGY Tamás

építőmérnök, műszaki előkészítő

PETŐ Sándor Attila

magasépítő technikus, műszaki előkészítő

PETŐ Szabina

műszaki előkészítő, magasépítő technikus

HORVÁTH-SZEITNER Krisztina

műszaki előkészítő

RENNER László

műszaki előkészítő

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.