6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

Rólunk


Cégtörténet

Gombkötő Márk egyéni vállalkozását fejlesztve 1991-ben Lajosmizsén alapította meg a GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.-t. Az építőipari vállalkozás, mára a térség elismert, és országosan is kiemelkedő, csaknem 100 főt foglalkoztató építőipari szereplővé nőtte ki magát. A cég alapítójának szívügye a természetes anyagokból történő, igényes és minőségi munkavégzés. Ennek megfelelően szolgáltatásainál, építőanyag kereskedésben, generálkivitelezés, valamint nyílászáró tervezés és gyártás során is ezeket az alapelveket tartja szem előtt.

A minőségi munkavégzéshez a cég kiválóan képzett szakembergárdája is hozzájárul. Felsőfokú és szakirányú végzettségüknek, valamint sokéves szakmai tapasztalatuknak köszönhetően minden megbízást a lehető legnagyobb precizitással és motiváltsággal vesznek. Egyedi elgondolások, ötletek esetén, árajánlatok tekintetében, minőségben a megrendelőinknek a lehető legjobb opciót nyújtjuk. Referenciáink tökéletesen szemléltetik az elmúlt 30 év szakmaiságát, elkötelezett, kemény munkáját és a cég növekedésének mértékét.

Szeretjük a szakmai kihívásokat, a célunk az, hogy határidőre minden beszerzést, tervet és kivitelezési folyamatot képesek legyünk pontosan megvalósítani, építőipari vállalkozás révén, legyen szó építőanyag kereskedésről, generálkivitelezésről vagy nyílászáró gyártásról. A hatékony szolgáltatás hátterét a szakmai felkészültség, és az építőanyag kereskedés teljes árukészlete, és logisztikai támogatása biztosítja.

Az elmúlt évtizedek kemény munkájáért számos elismerés boldog tulajdonosai vagyunk. A GOMÉP Kft. színvonalasan kivitelezett középületeiért eddig ötnívódíjat érdemelt ki Pest megyében. A jövőben feltett szándékunk, hogy ezeket a díjakat tovább gyarapítsuk.

Tekintse meg referenciáinkat, és győzödjön meg Ön is a minőségi kivitelezésről.

Vezetőség

Gombkoto Mark Gomep

Gombkötő Márk

Ügyvezető

Torokne Gombkoto Dora Gomep

Törökné dr. Gombkötő Dóra

Ügyvezető

Horvath Karoly Gomep

Horváth Károly

Ügyvezető, Termelésvezető

Muhari Gyula Gomep

Muhari Gyula

Műszaki osztályvezető

Juhasz Zsolt Gomep

Juhász Zsolt

Előkészítési osztályvezető

Torok Zoltan Gomep

Török Zoltán

Beszerző

Varga Viktor Gomep

Varga Viktor

Pénzügyi osztáyvezető

Gruber Laszlo Gomep

Gruber László

Kereskedelmi osztáyvezető

Akiket támogatunk

Ecce Homok

Cégünk elkötelezett az értékek, a térségi alkotó egyének, művészek bemutatásában. Az Ecce Homok, mint online művészeti magazin tökéletes példázata az általunk elismert művészeti értékeknek.

Mizse KC

A GOMÉP lelkes támogatója, az évről évre fejlődő, és egyre nagyobb sikereket elérő Mizse KC helyi kézilabda csapatnak.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.