6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

Épületek tervezése

Tervezés és Generálkivitelezés

A Gomép Kft. 2022-ben elindította saját tervezési részlegét. Vállaljuk középületek, ipari és mezőgazdasági létesítmények, csarnokok, raktárak teljes körű generáltervezését. Célunk az, hogy a jövőben teljesen komplex építőipari szolgáltatást nyújthassunk, magas szakmai színvonalú tervezéssel és kivitelezéssel. Partnereink számára biztosítani kívánjuk a gazdaságos energetikai tervezés mellett a költséghatékony, fejlett építési technológiák alkalmazását a céljaik gazdaságos megvalósításához és üzemeltetéséhez egyaránt. Ebben segítséget nyújt a generálkivitelezési munkáink sokszínűségében szerzett több mint 30 éves szakmai tapasztalatunk. Várjuk megkeresését, érdeklődjön, ha tervei, elképzelései megvalósításához megbízható tervező partnerre lenne szüksége.

epitoipari tervrajz

Vállalkozásunk egyik fő tevékenysége a teljes körű generálkivitelezés. Az általunk megépített közintézmények, egyházi és műemlékvédelmi munkák, ipari-, és mezőgazdasági létesítmények által számos nívódíj büszke és boldog tulajdonosai vagyunk. Elégedettséggel tölt el minket, hogy az általunk kivitelezett létesítményekkel maradandóan hozzájárulunk környezetünk fejlődéséhez.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.