6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

Fa Nyílászáró gyártás

egyedi GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

Minőségi fa nyílászárók gyártása, kivitelezése és forgalmazása

Bevezető

A nyílászáró gyártás az egyik főtevékenységi körünk egyike. Minőség a mennyiség helyett. Ez a GOMÉP Kft. jelmondata a fa nyílászárók gyártása, kivitelezése és forgalmazása során is. A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. 30 éve hűen és magas minősegben szolgálja ki megrendelőit. Lakossági megrendelések elkészítése is a fő profilunk közé tartozik. 2015 óta működtetjük asztalos üzemünket, amelynek fő tevékenységi köre elsősorban fa nyílászáró gyártására, kivitelezésére és forgalmazására specializálódott.

A termékeink között a 68 milliméteres, kétrétegű-, valamint a 78 milliméteres, háromrétegű üvegezésű hőszigetelt ablakok gyártása a legjelentősebb. Emellett bejárati ajtókat, beltéri ajtóka, tolóajtókat, harmonikaajtókat, valamint ablakkönyöklőt, takaróléceket, kiegészítő elemeket készítünk.

Új szolgáltatásként alumíniumborítású fa ablakok gyártását is vállaljuk. A külső alumínium borítás alkalmazásával elérhetjük, hogy a nyílászáró ellenálljon minden időjárási viszontagságnak, de emellett a fa ablak esztétikussága és klasszikus hangulata is adott marad. Az alumíniumborítású nyílászárók felülete többféle struktúrával és színnel készülhet, ezáltal Ön is könnyedén kiválaszthatja a megálmodott klasszikusabb vagy modernebb formát.

Minden részfeladatot házon belül oldunk meg, az előkészítéstől, a gépi megmunkáláson, összeállításon, felületkezelésen, vasaláson át az üvegezésig. Ezzel garantálni tudjuk a nyílászárók tökéletes minőségét, a kivitelezés során pedig a magas színvonalat. Az alább látható referenciáink magukért beszélnek.

Bővebb információkért, árajánlatért, egyedi nyílászáró elképzelések esetén keressen fel minket e-mailes, telefonos elérhetőségeink valamelyikén, vagy akár személyesen.

Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

A minőségben, és az alkalmazhatóság területén az élen járunk. Az általunk gyártott és forgalmazott hőszigetelő nyílászárók műszaki paramétereiket tekintve kiválóan alkalmazhatók bármely lakó-, iroda-, közösségi- és ipari épületeknél a tervezői megkötések figyelembevételével. A nyílászárók ÉMI minősítéssel, a bejárati ajtók MABISZ minősítéssel is rendelkeznek.

A fa nyílászárók jellemzői

 • Szerkezet:
  A tok és a szárnyprofilok a DIN szabvány előírásai alapján 68 mm-es szerkezeti vastagságban rétegragasztott, hossztoldásmentes kivitelben készülnek. Az alkatrészek anyaga rétegragasztott borovi-, vagy lucfenyő, külön igény esetén vörösfenyő, vagy tölgy, de készülhetnek egzótákból (meranti, mahagóni) is. A fa alapanyag a DIN szabvány előírásainak megfelelő, álló évgyűrűs, rétegragasztott profil. Az így kapott fa alkatrészekből készült nyílászárók esztétikusak és vetemedésre nem hajlamosak.
 • Üvegezés:
  A fa ablakok üvegezése és fabetétei tetszőlegesen variálhatók. Az üvegezés két- vagy háromrétegű float üvegből készült hőszigetelő üveggel történik. A szerkezetek fokozott hőszigetelő (k= 2,6-0,7 W/m2K), fokozott hangszigetelő, betörésbiztos és/vagy díszített üvegezéssel rendelhető.
 • Felületkezelés:
  A fa nyílászárók szerkezetét ideiglenes gomba- és rovarölő védőalapozással minden esetben ellátjuk. A teljes védelmet biztosító felületkezelés a kiválasztott színminta szerinti az alapkezelt felületre kerülő lazúrozást követő 2 rétegű vizes bázisú kültéri lakkal érjük el.
 • Vasalat:
  A biztonságos záródást több ponton záródó zárszerkezet biztosítja, a követelményeknek megfelelően. Igény szerint távnyitó, beépített szellőző, ajtócsukó és speciális veretek rendelhetők.
 • Tömítés:
  Fa nyílászárók gyártása, kivitelezése során gondoskodunk  a minimális légáteresztésről, ezt a szárnyfalcban körbefutó speciális kamrás tömítőprofil biztosítja. A víz elvezetését alumíniumból készült, műanyag végdugóval ellátott vízvető teszi lehetővé.

Termékeink

A termékek között a 68 milliméteres, kétrétegű, valamint a 78 milliméteres, háromrétegű üvegezésű hőszigeteltablakok gyártása a legjelentősebb. Emellett bejárati ajtókat, beltéri és tolóajtókat, harmonikaajtókat, valamint ablakkönyöklőt, takaróléceket és kiegészítő elemeket készítünk.

GYÁRTÁSI FOLYAMATUNK

"MINŐSÉG A MENNYISÉG FELETT"

szolgáltatásaink

Szaktanácsadás

Nyílászáró tervezés, gyártás és csere esetén keressen minket bizalommal! Legyen szó egyedi kivitelezésről, fa nyílászáróról, alumínium ablak gyártásról, kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Cégünk többéves tapasztalata lehetővé teszi, hogy megfelelő, hasznos és pontos tanácsokkal lássuk el Önt.

Árajánlat készítés

A nyílászáró gyártásra és kivitelezésre jelzett igényét követően az árajánlatot a megadott szükséges információk alapján elkészítjük Önnek. Árajánlatunkat a megkeresést követő 1-2 napon belül már a kezében tarthatja. Felkereshet minket e-mailben, telefonon, vagy személyesen is.

Helyszíni felmérés

A pontos és hibátlan nyílászáró beépítésének egyik fontos alappillére a szakszerű felmérés. Kérje bátran kollégáink segítségét, a helyszíni felmérés nálunk a tökéletes nyílászárók egyik alappillére.

Szállítás

A szállítás sokak számára kardinális kérdés, a legnagyobb kényelem, és a zökkenőmentes kivitelezési folyamat biztosításáért, a megrendelt termékek helyszínre történő szállításáról igény szerint gondoskodunk.

Beépítés, szerelés

Kollégáink magas szintű felkészültsége, hozzáértése, több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja nyílászáróink beépítésének tökéletes kivitelezését.

Árnyékolástechnika

Szakembereink a kivitelezési folyamat során a legkorszerűbb, leghatékonyabb technikákkal dolgoznak így a minőség garantált. Teljes árnyékolástechnikai palettával, és ezek szakszerű beszerelésével állunk megrendelőink szíves rendelkezésére.

Teljes körű garancia és szerviz

Célunk, hogy minden terhet levegyünk az Ön válláról, így az elkészített munkákra teljes körű garanciát vallalunk, az esetleges meghibásodásokra költségtérítési kötelezettség nélkül a szervizgarancia is biztosított.

Munkatársaink
CÉGKÖZPONT, TITKÁRSÁG

PATAI László

asztalos üzemvezető

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.