6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

Minőségi fa nyílászárók gyártása

SMN_8813 (1)

Minőség a mennyiség helyett. Ez a GOMÉP Kft. jelmondata a fa nyílászárók gyártása során is. A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. 30 éve hűen és magas minőségben szolgálja ki megrendelőit. 2015 óta működtetjük asztalos üzemünket, amelynek fő tevékenységi köre a fa nyílászárók készítésében rejlik. Termékeink között a 68 milliméteres, kétrétegű-, valamint a 78 milliméteres, háromrétegű üvegezésű, hőszigetelt ablakok gyártása a legjelentősebb. Emellett bejárati ajtókat, beltéri és tolóajtókat, harmonikaajtókat, valamint ablakkönyöklőt, takaróléceket, kiegészítő elemeket készítünk.

Új szolgáltatásként alumíniumborítású fa ablakok gyártását is vállaljuk. Ennek a kivitelezésnek az előnye, hogy a külső alumíniumborítás által a fa nyílászáró ellenáll minden időjárási viszontagságnak, de emellett a fa ablak esztétikussága és klasszikus hangulata is adott marad. Az alumíniumborítású nyílászárók felülete többféle struktúrával és színnel készülhet, ezáltal Ön is könnyedén kiválaszthatja a megálmodott klasszikusabb vagy modernebb formát.

Previous slide
Next slide

Az általunk gyártott és forgalmazott hőszigetelő nyílászárók műszaki paramétereiket tekintve kiválóan alkalmazhatók bármely lakó-, iroda-, közösségi- és ipari épületeknél, természetesen a tervezői megkötések figyelembevételével. A nyílászárók ÉMI minősítéssel rendelkeznek, a bejárati ajtók MABISZ minősítést kaptak.

Ismerjék meg a magas minőségű fa nyílászáróink főbb jellemzőit!

Szerkezetüket tekintve a tok és a szárnyprofilok a DIN szabvány előírásai alapján 68 nm-es szerkezeti vastagságban rétegragasztott, hossztoldásmentes kivitelben készülnek. Az alkatrészek anyagát tekintve rétegragasztott borovi-, vagy lucfenyő, igény esetén vörösfenyő, vagy tölgy, de akár egzótákból (meranti, mahagóni) is készülhetnek. Az alapanyag a DIN szabvány előírásainak megfelelően, álló évgyűrűs, rétegragasztott profillal rendelkezik. Az így készült fa nyílászárók nem csak esztétikusak, de vetemedésre sem hajlamosak.

Üvegezésük és a fabetétek is tetszőlegesen válaszhatók. Az üvegezés két- vagy háromrétegű float üvegből készült hőszigetelő üveggel történik. A szerkezetek fokozott hőszigetelő (k= 2,6-0,7 W/m2K), fokozott hangszigetelő, betörésbiztos és/vagy díszített üvegezéssel rendelhető.

A felületkezelést tekintve a nyílászáró szerkezetet ideiglenes gomba- és rovarölő védőalapozással minden esetben ellátjuk. A teljes védelem érdekében az alapkezelt felületet a lazúrozást követően plusz 2 rétegű vizes bázisú kültéri lakkal kezeljük.

A biztonságos záródást több ponton záródó zárszerkezet biztosítja, a követelményeknek megfelelően. Igény szerint távnyitó, beépített szellőző, ajtócsukó és speciális veretek rendelhetők.

A fa nyílászárók minimális légáteresztését a szárnyfalcban körbefutó speciális kamrás tömítőprofil, a víz elvezetését az alumíniumból készült, műanyag végdugóval ellátott vízvető biztosítja.

Previous slide
Next slide

Cégünk több tízéves szakmai tapasztalattal rendelezik, így szakembereink a legkorszerűbb, leghatékonyabb megoldással szolgálnak Önnek a tanácsadás során. A fa nyílászárók tökéletes kivitelezésének alappillére a helyszíni felmérés, amely során kollegáink szintén professzionálisan segítségére lesznek. Egyedi nyílászáró igények kivitelezését is vállaljuk, a helyszíni szemle során ennek megvalósíthatósága is hamar kiderül. Árajánlatunkat a megkeresést követő 1-2 napon belül már a kezében tarthatja. A megrendelt termékek kiszállításáról igény esetén gondoskodunk. Szakembereink a kivitelezési folyamat során a legkorszerűbb, leghatékonyabb technikákkal dolgoznak így a minőség garantált. Az elkészített munkákra teljes körű garanciát vallalunk, az esetleges meghibásodásokra költségtérítési kötelezettség nélkül a szervizgarancia is biztosított.

Bővebb információkért, árajánlatért, egyedi fa nyílászáró ötletek esetén keressen fel minket e-mailes, telefonos elérhetőségeink valamelyikén, vagy akár személyesen.  Látogasson el aloldalunkra is, ahol részletesen tájékozódhat az általunk alkalmazott nyílászáró technikákról, elérhető méretekről, műszaki specifikációkról, paraméterekről, valamint további kiegészítő szolgáltatásainkról.

Ha Önnek is első a minőség, keressen fel minket!

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.