6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

Teljes körű generálkivitelezés 30 éve az élvonalban

generalkivitelezes

A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. harminc éve stabilan működő és folyamatosan fejlődő vállalkozás. Hű és megbízható partnerei vagyunk beszállítóinknak és megrendelőinknek. Lajosmizse térségében működő, országosan méltán elismert és meghatározó építőipari vállalkozásként, tevékenységi körök széles spektrumát sorakoztatjuk fel. Munkavégzésünk szakmai színvonalát számos felsőfokú és szakirányú végzettségű munkatársunk biztosítja.

Vállalkozásunk egyik fő tevékenysége a teljes körű generálkivitelezés. Az általunk megépített közintézmények, egyházi és műemlékvédelmi munkák, ipari-, és mezőgazdasági létesítmények által számos nívódíj büszke és boldog tulajdonosai vagyunk. Elégedettséggel tölt el minket, hogy az általunk kivitelezett létesítményekkel maradandóan hozzájárulunk környezetünk fejlődéséhez. Szakmai munkánk és társadalmi szerepvállalásunk elismeréseként, 2014-ben felvételt nyertünk a Kós Károly Egyesülés tagjainak sorába is.

Célkitűzésünk a minőségi, gyors, és pontos munkavégzés. De lássuk pontosan, hogyan is dolgozunk mi!

Ajánlatkérés esetén az igények teljes körű figyelembevételével árajánlatot készítünk. Az igényfelméréskor fontosnak tartjuk a személyes találkozót, de a jelen pandémiás időszak figyelembevételével, lehetőséget biztosítunk az Önnek legkényelmesebb, telefonos, e-mailes vagy videóhívás formájában történő egyeztetésre is. A terveket szakembereinkkel áttanulmányozzuk, a költségvetéseket mennyiségileg leellenőrizzük. A tervezőkkel felvesszük a kapcsolatot, és pontosítunk a részletekről. A tervezési hiányosságokról részletes listát készítünk, és jelezzük az illetékesek fel. Felvesszük a kapcsolatot a szállítókkal és alvállalkozókkal, majd műszaki és áregyeztetéseket folytatunk. A lehetséges alternatív megoldások műszaki- és árajánlati részleteit kidolgozzuk. Elkészítjük a Kivitelezési ütemtervet.

A kidolgozott árajánlatot a szükséges szöveges kiegészítésekkel elküldjük ajánlatkérő részére.

Az ajánlatkérővel egyeztetjük az árajánlatot és a Kivitelezési ütemtervet. Szükséges estén módosításokat végzünk. Amennyiben mindkét fél elégedett, a jogszabályi előírások is megvalósulnak, és adottak a teljesítéshez szükséges tárgyi és személyi feltételek, szerződéskötésre kerül sor, és elkezdődhet a teljes kivitelezési folyamat. Szerződéskötés után átvesszük a munkaterületet, és elindul a munkavégzés. Heti rendszerességgel egyeztetünk a munkáról a megrendelővel, és a műszaki ellenőrrel. Az elkészült munkát készre jelentjük, és lefolytatjuk az átadás-átvételi eljárást. Összeállítjuk az átadási dokumentációt, és közreműködünk a használatbavételi eljárásban. Pályázati pénzből történő építés esetén segítünk az elszámoló költségvetések elkészítésében. Az átadás után egy évvel lefolytatjuk a garanciális bejárást. A szavatossági idő alatt a tulajdonossal együttműködve figyeljük az épület működését.

 

Kiemelkedő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezünk társasházak, egyházközségi központok, egészségházak, óvodák, bölcsődék, üzemcsarnokok, sportcsarnokok kivitelezésében.

 

Tekintse meg referenciáinkat, és győződjön meg Ön is a magas színvonalról.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.