6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

MUNKATÁRSAINK MONDTÁK

_BJ_7842

Évtizedekre szóló elkötelezettség


Gombkötő Márk tulajdonos, alapító, ügyvezető:
„A mestervizsga után 1974-től kőművesmesterként dolgoztam. A fejlődés érdekében tanultam, a magasépítési technikumot is elvégeztem. Az 1991-ben jött el a megfelelő időpont, hogy megalapítsuk a GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. –t. Az elmúlt évtizedekben megismertek minket, jó a hírünk, így szeretnek velünk dolgoztatni. Munkánkat a pontosság, a határidők betartása, a minőség jellemzi. Cégünkre a mai napig jellemző a családias hangulat.”

Muhari Gyula tulajdonos, műszaki osztályvezető:
„Amikor Gombkötő Márk megalapította a GOMÉP Kft. -t tudtam, hogy itt szeretnék dolgozni. Előbb építésvezető, majd műszaki osztályvezető lettem. Eközben támogatták a tanulásomat, elvégeztem a főiskolát, mérnök, és társtulajdonos is lettem. Ez egy emberközpontú cég, nyugodt-, képzett szakemberekkel, akik tényleg a megoldásra törekszenek. Műszaki osztályvezetőként az erőforrások elosztása és irányítása a feladatom, főépítésvezetőként az épületek kivitelezését felügyelem, irányítom.”

Juhász Zsolt műszaki előkészítési osztályvezető:
„Húsz éve kerültem a céghez pályakezdő építőmérnökként. Rögtön én lettem az egyszemélyes előkészítési osztály, árajánlatok összeállításával foglalkoztam. Az előkészítési csapat most 10 mérnökből áll, akiket én vezetek. Szeretek itt dolgozni, mert családias a hangulat, jó a szakembergárda, sokan már több mint egy évtizede a csapatunkat erősítik. A munkánk változatos, a magasépítés területén a középületektől az ipari-, és mezőgazdasági csarnokokig mindent építünk. A cég folyamatosan fejlődik, így képeznünk kell magunkat, mindig vár ránk új kihívás.”

Horváth Károly termelésvezető, ügyvezető:
„A családi vállalkozás hitvallása: megőrizni a természetes építkezés hagyományát. A GOMÉP Kft. -nél hangsúlyt helyezünk a mesteremberek generációkon átöröklött szaktudásának megóvására, de fontosnak tartjuk az új, modern technológiák bevezetését is. Büszkeséggel tölt el, hogy itt dolgozhatom, és olyan maradandó épületeket alkothatunk, melyek „élnek”, amelyekben lélek van, és így hozzájárulnak a környezetünk fejlődéséhez, gazdagodásához.”

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.