ELADÓ LAKÁSOK!

Újépítésű, minőségi 37-71m² alapterületű lakások Lajosmizse szívében.

Állami kedvezmények igénybevehetők a vásárláshoz.

Modern technológiával felszerelt, napelemes, hőszivattyús rendszerrel rendelkező környezettudatos, gazdaságos lakások eladók.

A hűtés-fűtés környezetbarát módon közel nulla energiaáron előállítva.

Az új társasházunk:

Lajosmizse központjában, az Egészségház mellett, a Főtér közelében a Mizsei utcában épül. Modern technológiával felszerelt, napelemes, hőszivattyús rendszerrel rendelkező lakások eladók.
A hűtés-fűtés környezetbarát módon közel nulla energiaáron előállítva. A kényelmi szempontokat figyelembe véve a ház liftes lépcsőházzal rendelkezik. A vevők 37-71 négyzetméteres lakások között válogathatnak.
A szép környezetet parkosított udvar biztosítja. Az autótulajdonosoknak garázsokat, parkolóhelyeket kínálunk.
A csendes, kisvárosi környezetben megvalósuló társasházunk lakástípus kínálatában szerepelnek kertkapcsolatos, erkélyes, vagy erkély nélküli lakások, amelyek mindegyike kíváló életteret biztosít.
A magas műszaki színvonalnak köszönhetően a lakások nagyon értékállóak. Állami kedvezmények igénybevehetők. Mindezek mellett érdemes szem előtt tartani, hogy cégünk magas szakmai tapasztalattal rendelkezik társasházépítés terén.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 06/30/231-7278-as telefonszámon.
Az új társasházunk Lajosmizse központjában, az Egészségház mellett, a Főtér közelében a Mizsei utcában épül. Modern technológiával felszerelt, napelemes, hőszivattyús rendszerrel rendelkező lakások eladók.
Az ingatlanokban a  hűtés-fűtés közel nulla energiaigényű. A kényelmi szempontokat figyelembe véve a ház liftes lépcsőházzal rendelkezik. A vevők 37-71 négyzetméteres lakások között válogathatnak. A szép környezetet parkosított udvar biztosítja. Az autótulajdonosoknak garázsokat, parkolóhelyeket kínálunk. A kertkapcsolatot minden lakáshoz tartozó erkély, illetve zárt, saját terasz biztosítja.
A magas műszaki színvonal következtében a lakások nagyon értékállóak. Állami kedvezmények igénybevehetők. Emellett érdemes szem előtt tartani, hogy cégünk magas szakmai tapasztalattal rendelkezik társasházépítés terén. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 06/30/231-7278-as telefonszámon.

3D Látványtervek

02

Alaprajzok

03

Lakástípusok

04

Helyszínrajz

05

Rólunk

30 éve az építőiparban

06

Az elmúlt évtizedek kemény munkájáért számos elismerés boldog tulajdonosai vagyunk.

Generálkivitelezés
Nyílászáró gyártás
Nívódíjas épületek
Legutóbbi projektjeink

Referencia munkáink

07

Új otthonod címe:

Utcafronti fotók

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.