6050 Lajosmizse,

Dózsa György út 219-221.

+36 (76) 457 446

Központi telefonszám

info@gomep.hu

Központi e-mail cím

A Gomép a 30 évet egy gálaesttel ünnepelte

Gomép jubileum

A napokban a 30 éves jubileumi gálaestünk megrendezésre került, melyen ügyvezető igazgatónk Gombkötő Márk, – a Gomép Kft. alapítója – több elismerésben is részesült a vállalat három évtizedben elért sikereiért. Köszönjük partnereinknek, alvállalkozóinknak, vásárlóinknak, munkatársainknak és mindenkinek aki hozzájárult ahhoz, hogy cégünk ilyen szép kerek számot ünnepelhetett! 

30 évvel ezelőtt három ember mert nagyot álmodni, érzett magában annyi lendületet, kitartást, akaratot, hogy megalapítsák a Gomép Ipari és Kereskedelmi Kft-t.

Kezdetben körülbelül 10-15 fő volt a létszám. Jelenleg 135 fő dolgozik a cégnél.

A 10. év végére a forgalom meghaladta a 500 millió Ft-ot. A tavalyi évben az árbevétel elérte a 9,5 MFt-ot, de ami a legfontosabb mindvégig nyereségesen működött a cég. A pénzügyi filozófia pedig mindig az volt, hogy a nyereségét vissza kell forgatni a vállalkozás fejlesztésére.

Lajosmizse, Bem u. 67. a család otthona, ahonnan elindult minden. Itt volt a székhely, és telephely is, a cég első autóinak garázsa, a szerszámos-, és gép raktár, itt készültek a kézzel írt ajánlatok, a gépelt szerződések.

Pár év után a jelentős bővülés hatására megvásárlásra került a Dózsa György 219-221. ingatlan, így a kezdetekben az itt 1995-ben megépült Tüzép épület egyszemélyes irodájában zajlottak a munkák előkészületei. 1996-ban megépült az új eladótér, két irodával, raktárhelyiséggel. Ez bővült 2008-ban barkácsáruházzal, és ezek lettek 2012-ben összenyitva a jelenlegi formára. 1999-ben megvásárolták az Örkényi Tüzép telepet, mely azóta is folyamatosan működik.

Az építőanyag kereskedés fejlődésében fontos szerepet játszott, hogy a GOMÉP Kft. több mint 10 éve a HUFBAU építőpont hálózat partnere.

Jelentős mérföldkő volt, mikor 2001-ben megépült a központi irodaház, melyben már külön iroda szolgálta ki az építésvezetést, az előkészítést, a könyvelést. 2004-ben a cég bevezette az első ISO rendszert, melyet azóta is minden évben megújítanak. Ettől az évtől vesz részt a GOMÉP Kft. közbeszerzési eljárásokban is. 2011-ben megépült az asztalos üzem. Ezt megelőzően 2002-től műanyag ablakgyártás is zajlott már a telephelyen.

Mindig szívügye volt a cégnek, hogy saját lakóhelyük fejlődésében is részt vegyenek. Lajosmizsén a GOMÉP Kft. építette a Városházát, a Művelődési házat, az Óvoda bővítést, a Bölcsődét, a „Zöld Város” programot, Ipari-, és mezőgazdasági épületeket, és saját beruházásban társasházakat is.

A GOMÉP Kft. színvonalas munkáját a társadalom és a szakma egyaránt elismeri, ezt jelzi az az öt Pest megyei építőipari nívódíj, melyet az elmúlt évek során kaptak. Ennek is köszönhető, hogy elkötelezett szakmaiságukért, lokálpatrióta szerepvállalásuk elismeréseként felvételt nyertek a Kós Károly Egyesület tagjai közé.

Természetesen az elmúlt 30 év nem ment mindig gördülékenyen. Sok akadályt, gondot, nehézséget kellett leküzdenie a cégnek. Mindezek ellenére a GOMÉP Kft. 30 éve stabilan működő, és folyamatosan fejlődő, a térségben elismert, és kimagaslóan sikeres építőipari vállalkozás.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.